Afhaal gerechten

ZORGELOOS CULINAIR GENOT

Op kerst- en nieuwjaarsdagen: afhaalgerechten naar keuze.

Op andere dagen: eenzelfde afhaalgerechten vanaf 10 personen. Prijzen inclusief 6% btw.

Uw Keuze wordt ten laatste 8 dagen op voorhand verwacht.

Allergenen, laat het ons weten.

 

Afhaallijst 2019-2020

 

Op kerst- en nieuwjaarsdagen: afhaalgerechten naar keuze.

Op andere dagen: één zelfde afhaalgerechten vanaf 10 personen.

Prijzen per persoon inclusief 6 % btw.

Uw keuze wordt ten laatste 8 dagen op voorhand verwacht.

Allergenen, laat het ons gerust weten.

 

Aperitief hapjes per stuk

 

Avocado crème met krab - 3,00 €

Ganzenleverpastei, kruidenkoek, vijgen confit - 3,50 €

Couscous, Noordzee garnaaltjes, harisasausje - 2,50 €

Gevulde champignon met kruidenkaas  -2,00 € 

Oester in champagnesaus - 3,00 €

Mini vispannetje met kreeftensausje - 2,00 €

Samosa geitenkaas, honing, pijnboompitjes - 2,00 €

Gelakeerd kippenspiesje, zoetzuur sausje - 2,50 €

 

Soepen

 

Tomatensoep, vleesballetjes - 2,50 €

Pompoensoep, bieslookroom, sesam - 3,00 €

Oostendse vissoep, korstjes, aioli  - 5,00 €

Voor- en visgerechten 

 

Gerookte zalm met toast en garnituur - 14,00 €

Carpaccio van rundvlees “holsteiner”, pesto - 15,00 €

Koolvisfilet met kruidenkorst, groenten boeket, tomatencoulis,

aardappelen”Duchesse” - 16,00 €  *Hoofdschotel - 20,00 €

Vispannetje met Noilly Prat-saus, aardappelen”Duchesse” -15,00 €  *Hoofdschotel -19,50 €

Gevulde pladijsfilet, quinoa met venkel, trio paprika -14,00 €  *Hoofdschotel -18,00 €

 

Vleesgerechten

 

Kalfsrib “grand-Mère”, sausje met spekjes, seizoengroentjes, krielaardappeltjes - 18,00 €

Lende van hertenkalf “Grand Veneur” saus, wildgarnituur, aardappelkroketjes  -22,00 €

Mechelse koekoek, sherrysausje met morieljes, seizoengroentjes, aardappelkroketjes  -19,00 €

Parelhoen met kersen, bigaradesaus, seizoengroentjes, aardappelkroketjes  -17,00 €

Filet pur van blauw-wit in korstdeeg, bordelaise saus, seizoengroentjes, krielaardappeltjes -22,00 €

 

Desserts

 

Duo chocolademousse - 7,00 €

Tiramisu in eigen stijl, karamel - 8,00 €

Zwarte woud taart met kersen - 8,00 €

Warm appelgebakje “Tarte Tatin” - 6,00 €

 

Specialiteit


Diverse kreeft bereidingen:
Canadese kreeften 500gr “à la nage”, thermidor, Belle Vue
½ kreeft Vanaf 18,00 € / Hele kreeft vanaf 36,00 €
King krabpoten “à la nage” vanaf 12,00 €/p (100gr)
Huis bereide ganzenleverpastei:

portie (80gr) met garnituren: 16€

blok vanaf 100gr: 14€

Koud buffet vis 40,00 € pp. Vanaf 10 personen

Tomaat met garnalen
Eitje met ansjovis
Zalm “Belle Vue”
Langoustines
Diverse gerookte vis
Tongrolletjes “Harlekijn”
Kabeljauwpastei
Spiesje scampi en ananas
Oesters (creuses)
Half kreeftje (optie 10€ p.p. supplement)

Saladebar & pasta
Koude sausjes – koude aardappelen – rauwkost

____________________

Afhaalmenu: 47€ per persoon

 

Aperitiefhapjes

 

-Couscous, Noordzee garnaaltjes, harisasausje

-Ganzenleverpastei, kruidenkoek, vijgenconfit

-Gelakeerd kippenspiesje, zoetzuur sausje

 

Voorgerecht

Carpaccio van rundvlees “holsteiner”, pesto

of

Koolvisfilet met kruidenkorst, groenten boeket, tomatencoulis

 

Soep

 

Pompoensoep, bieslookroom, sesam 

of

Oostendse vissoep, korstjes, aioli

 

Hoofdgerecht

 

Mechelse koekoek, sherrysausje met morieljes, seizoengroentjes, aardappelkroketjes

of

Kalfsrib “Grand-Mère”, sausje met spekjes, seizoengroentjes, Krielaardappeltjes

 

Dessert

 

Tiramisu in eigen stijl, karamel

 

____________________