Afhaal gerechten

ZORGELOOS CULINAIR GENOT

Afhaalgerechten vanaf 10 personen enkel met eenzelfde keuze.

Prijzen per persoon exclusief 6% btw.

Uw Keuze wordt ten laatste 10 dagen op voorhand verwacht.

Indien allergenen, laat het ons gerust weten.

 

Aperitief hapjes per stuk

 

Avocado crème met krab - 3,00 €

Ganzenleverpastei, kruidenkoek, vijgen confit - 3,50 €

Couscous, Noordzee garnaaltjes, harisasausje - 2,50 €

Gevulde champignon met kruidenkaas  -2,00 € 

Mini vispannetje met kreeftensausje - 2,00 €

Samosa geitenkaas, honing, pijnboompitjes - 2,00 €

Gelakeerd kippenspiesje, zoetzuur sausje - 2,50 €

 

Soepen

 

Tomatensoep, vleesballetjes - 2,50 €

Pompoensoep, bieslookroom, sesam - 3,00 €

Oostendse vissoep, korstjes, aioli  - 5,00 €

Voor- en visgerechten 

 

Gerookte zalm met toast en garnituur - 14,00 €

Carpaccio van rundvlees “blauw-wit”, pesto - 15,00 €

Koolvisfilet met kruidenkorst, groenten boeket, tomatencoulis,

aardappelen”Duchesse” - 16,00 €  *Hoofdschotel - 20,00 €

Vispannetje met Noilly Prat-saus, aardappelen”Duchesse” -15,00 €  *Hoofdschotel -19,50 €

 

Vleesgerechten

 

Kalfsrib “grand-Mère”, sausje met spekjes, seizoengroentjes, krielaardappeltjes - 18,00 €

Mechelse koekoek, sherrysausje met morieljes, seizoengroentjes, aardappelkroketjes  -19,00 €

Parelhoen met kersen, bigaradesaus, seizoengroentjes, aardappelkroketjes  -17,00 €

 

Desserts

 

Duo chocolademousse - 7,00 €

Tiramisu in eigen stijl, karamel - 8,00 €

Zwarte woud taart met kersen - 8,00 €

Warm appelgebakje “Tarte Tatin” - 6,00 €

 

Specialiteit


Diverse kreeft bereidingen:
Canadese kreeften 500gr “à la nage”, thermidor, Belle Vue
½ kreeft Vanaf 18,00 € / Hele kreeft vanaf 36,00 €
King krabpoten “à la nage” vanaf 12,00 €/p (100gr)
Huis bereide ganzenleverpastei:

portie (80gr) met garnituren: 16€

blok vanaf 100gr: 14€

Koud buffet vis 40,00 € pp. Vanaf 10 personen

Tomaat met garnalen
Eitje met ansjovis
Zalm “Belle Vue”
Langoustines
Diverse gerookte vis
Tongrolletjes “Harlekijn”
Kabeljauwpastei
Spiesje scampi en ananas
Oesters (creuses)
Half kreeftje (optie 10€ p.p. supplement)

Saladebar & pasta
Koude sausjes – koude aardappelen – rauwkost

____________________

Eenpansgerechten

 

Gehaktschotel Parmentier 11€
Ovenschotel met puree, bloemkool, gehakt, béchamel saus en kruiden


Pastaschotel met kip en scampi 14€
Prei, ajuin , champignons, broccoli, wortel, paprika, kruiden, pasta, Saus


Gegratineerde witloof met puree aardappelen 12€


Balletjes gehakt in tomatensaus met champignons 12€
Puree aardappelen, erwtjes en wortelen


Moussaka 13€
Lamsgehakt, aubergines, courgettes, aardappelen, tomatensaus, béchamel saus


Varkensgebraad ”Orloff” 14€
Champignonsaus, seizoengroentjes, krielaardappeltjes


Ardeens gebraad 14€
Rodenbachsaus (spekblokjes, champignons), seizoengroentjes, gegratineerde
aardappelen “Dauphinois”


Haantje in rode wijn 15€
Champignons, spekjes, seizoengroentjes, krielaardappeltjes


Stoofvlees ( karbonades ) 15€
Gebakken krielaardappelen, gemengde salade en tomaten, mayonaise.

Kalkoenborst 16€
Champignonsaus, seizoengroentjes, gegratineerde aardappelen “Dauphinois”


Varkenshaasje 18€
Graanmosterdsaus, seizoengroentjes, krielaardappeltjes


Curry van lamsragout 17€
In de ragout: lamsvlees, saus, maiskolfjes en ananas. Wintergroentjes, rijst of
aardappelen naar keuze


Couscous royale 21€
Gebakken lamsvlees, kippenboutjes, balletjes gehakt met munt, mèrguese.
In stoofpot: raapjes, wortelen, selder, courgette, look, ui, tomaten, kikkererwten.
Couscous griesmeel met rozijntjes.
Harissa saus, Ras el hanout kruiden.

 


Warmhoud shafing-disches worden meegeleverd mits waarborg.

____________________