Menu's op maat

ENKELE VOORBEELDEN

Verschillende menu’s voor ieders beurs (van aperitief hapjes tot dessert)

Wij stellen graag samen met u het geschikte menu samen.

Hieronder enkele voorbeeld menu's.

 

Voorbeeld Menu 1

 


3-tal hapjes
Mosselsoepje, scheermesje met venkelsnippers
Kalfsoester, portosaus, seizoengroentjes, krielaardappelen
Chocolademousse “Sao Thomé”, granité van Sinaasappel, Sechuan peper

Voorbeeld Menu 2

 


3-tal hapjes
Tongfilets met garnaaltjes, witte wijnsaus
Tournedos Bordelaise, Hollandse saus en kasteelaardappelen
Crème brûlée afgewerkt met aardbei en een takje jeneverbes

Voorbeeld Menu 3

 


3-tal hapjes
Rundercarpaccio, basilicumdressing, parmezaanschilfers
Grietfilet met peterseliekorst en bouillabaisejus, mousselineaardappelen
Carpaccio van mango, panna cotta met Amandelen

Voorbeeld Aperitief hapjes

 


Oester in champagnesaus
Bordje karnemelkstampers met kwartelei en garnaaltjes
Lepeltje gravad lax met zure room